Bospark Dennenrhode

Unieke ligging in Natuurgebied De Haere met bossen, heide en uiteraard de grote zandverstuiving

Brasserie Dennenrhode
Brasserie Dennenrhode

Receptie

De receptie is bemand op maandag t/m vrijdag van 10:00 - 11:00 uur (Met uitzondering van feestdagen). Daarnaast is de receptie ook telefonisch of per email bereikbaar:

0525-662360

info@bosparkdennenrhode.nl

Brasserie

De brasserie heeft een verrassende goede kaart en je kunt er terecht voor een hapje en en een drankje, maar ook een uitgebreide lunch of diner. Bekijk zeker een keer de kaart.

www.brasseriedennenrhode.nl

In het zomerse hoogseizoen is de brasserie geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11:00 uur

In het winterseizoen zijn de openingstijden op vrijdag en zaterdag van 17:00 - 20:30 en op zondag van 11:00 tot 20:30 uur.

Algemeen: info@brasseriedennenrhode.nl

Reserven kan via 0525-662937 of reserveren@brasseriedennenrhode.nl

Zwembad / Speeltuin

Op zomerse dagen kiest u de verkoeling van het heerlijke zwembad. Deze is geopend vanaf mei tot en met september en ligt naast het terras van de brasserie. Zo kunt u heerlijk genieten van verkoelende drankjes tussen het zwemmen door. Aan de andere kant van het zwembad vindt u de speeltuin voor de allerkleinsten.

Wasserette

Ook tijdens uw vakantie is het weleens nodig om een was te draaien. Op Bospark Dennenrhode is dat geen enkel probleem. De wasruimte van Dennenrhode beschikt over 2 wasmachines en 1 droger. Muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Enthousiast geworden?

Reserveer dan direct het Chalet van je keuze.